Toimivat askeleet kohti pysyvää painonpudotusta -valmennusilta Helsingissä tiistaina 24.4. klo 17-20

Kuva: Timo Turkka

Maaliskuussa kävin luennoimassa Supertreeneissä Naantalissa pysyvästä painonpudotuksesta ja vastaavaa luentoa ja valmennusta on pyydetty niin paljon, joten sellaisen järjestän vielä huhtikuun aikana Helsingissä. Löysin kivan vuokratilan keskeltä kaupunkia, jonne meitä mahtuu sopivan kokoinen porukka. Toimivat askeleet kohti pysyvää painonpudotusta -valmennusilta on Helsingissä tiistaina 24.4. klo 17-20.

Pysyvän painonpudotuksen ei tarvitse olla vaikeaa eikä sen tekemisessä vaadita edes itsekuria. Sen ei tarvitse olla taistelua eikä kilojen kanssa kamppailua. Pysyvän painonpudotuksen ei tarvitse myöskään olla itsensä kieltämistä, ruokien punnitsemista eikä kalorien laskentaa. Se, mitä painonpudotus vaatii, on eri tavalla ajattelua ja eri tavalla tekemistä kuin aiemmin.

Kuva: Timo Turkka

Haluan näyttää sen, että elämänmuutoksen, painonpudottamisen, painonhallinnan, terveellisemmin syömisen, säännöllisesti liikkumisen ei tarvitse olla vaikeaa, epämiellyttävää tai negatiivista. Sen ei myöskään tarvitse olla jotain, jota tehdään liian tiukasti ja kovaa jonkin aikaa ja sitten lopetetaan, kun ei jaksetakaan noudattaa itselle liian tiukkoja sääntöjä. Eikä se ole missään nimessä asia, joka pitää tehdä salassa ja jonka tekeminen merkitsee sitä, että on (ollut) epäonnistuja, kun ylipäänsä on tilanteessa, että painonpudotus on ajankohtaista.

Luentoni käsittelee lempeitä, mutta toimivia askeleita kohti muutosta. Kun lakkaa puhumasta itselle rumasti, on suunnitelmallinen, ymmärtää, ettei repsahduksia ole, vaan on vain tavallista elämää, pääsee jo pitkälle. Tarvitaan myös oivallus siitä, ettei painonpudotus ole mikään deadlinella varustettu projekti, jonka jälkeen voi palata entisiin elämäntapoihin, vaan kyse on kuurin sijaan loppuelämän muutoksesta. 

Kolmituntisen aikana teemme myös ohjaamiani harjoituksia ja jokainen pyrkii löytämään konkreettiset ensimmäiset askeleensa kohti muutosta. 

Tervetuloa mukaan Toimivat askeleet kohti pysyvää painonpudotusta -iltaan tiistaina 24.4.18 klo 17-20 valmennustila Valoon, osoitteeseen Pohjoinen Makasiinikatu 7 A 3. Osallistujamäärä on rajattu. Valmennuksen hinta on 34 euroa/henkilö. Sitovat ilmoittautumiset ja tiedustelut meilillä jenny AT jennyhenriksson.com. Olen liikunnanohjaaja, FAF Personal trainer ja LCF Lifecoach, joka onnistui elämänmuutoksessa 6 vuoden jojottelun jälkeen, kun lopetti laihduttamisen ja teki ”kaiken” eri tavalla kuin aiemmin.

Haluan näyttää, että elämänmuutos, painonpudottaminen, painonhallinta, terveellisempi syöminen ja säännöllinen treenaaminen ovat asioita, joiden vuoksi koko elämää ei tarvitse rysäyttää kerralla uusiksi. Ihan oikeasti ne pienet jutut toimivat, kun vain alkaa tehdä niitä eikä vain ajattele tekevänsä niitä. Tai jos ajattelee, että ne (kuten vaikka annoskoon pienentäminen, proteiinin lisääminen, säännöllinen syöminen, liikunnan merkitseminen etukäteen kalenteriin, treenipäiväkirjan pitäminen) nyt ovat niin pieniä asioita, että ne tuskin toimivat, enpä viitsi edes kokeilla tuollaisia pikkujuttuja, niin ei kannata ihmetellä, jos mitään ei ala tapahtua.

Ihminen on tottunut olemaan olemassa, kuten on. Moni odottaa muutoksia, mutta jos ei tee asioita eri tavalla kuin ennen, ei mikään muutu.

Toivottavasti nähdään valmennuksessa, laita mulle meiliä! Lisätietoja valmennuksesta myös Facebookissa.

Terveiset kesäisestä Berliinistä. Raporttia puolimaratonilta tulee myöhemmin tällä viikolla.

Jenny