Puhdistu & hoikistu -verkkovalmennus painonpudotukseen

Raikkautta ja keveyttä syksyyn

Turvottaako? Onko energiat vähissä? Haluaisitko saada lisäpotkua arkeen? Haluaisitko voida paremmin ja hehkua hyvästä olosta? Puhdistu & hoikistu -verkkovalmennus painonpudotukseen voisi olla juuri sinulle sopiva ratkaisu uuteen alkuun!

Neljän viikon kestoisessa Puhdistu ja hoikistu–verkkovalmennuksessamme on heti alkuun viikon kestoinen kehon kuona-aineiden puhdistusta tehostava viikko, joka on mielestämme aivan huippualoitus koko valmennukselle. Puhdistava viikko pitää huolen siitä, että pääset aloittamaan rasvanpolton ja terveelliset elämäntavat ”puhtaalta pöydältä”. Tässä kirjoituksessa kerrommekin mistä siinä on kyse ja mitä hyötyä siitä on.

Puhdistus sanaa miettiessä monelle tulee mieleen nestemäinen paasto, jonka aikana juodaan useimmiten vettä tai muita nesteitä. Me emme ole valmennuksessa lähteneet näin rajulle tielle, vaan olemme tarkkaan miettineet puhdistavan viikon päivien ateriat niin, että kokonaisuus olisi mahdollisimman tehokas, mutta silti terveellinen ja turvallinen.

Kehon puhdistusta tuetaan terveellisen ja ravinnerikkaan ruokavalion avulla.

Kolme ensimmäistä päivää ovat kylläkin pääosin nestemäisiä, mutta sinä aikana saa syödä ravinnerikkaita smoothieita, lämmintä, puhdistavaa keittoa ja esimerkiksi hedelmää ja aterioita onkin päivässä viisi (raskasta, fyysistä työtä tekevillä kuusi). Toki energiansaanti on tämän kolmen päivän ajan niukkaa, mutta ihmiskeho pärjää mainiosti muutaman päivän niukalla energiansaannilla ja suolistolle tekee hyvää saada levätä, tankata ravinnerikkaita, nestemäisiä aterioita ja puhdistua. Olennaista ensimmäiselle puhdistavalle viikolle on myös se, että fyysinen rasitus jätetään melko minimiin ja keskitymmekin tekemään rauhoittavia ja stressitasoja laskevia harjoituksia, kuten joogaa ja liikkuvuutta parantavia harjoituksia.

Osallistujan palaute: ”Aivan ihanaa, miten olette huomioineet aivan kaiken valmennuksessanne! On jotain niin ihanaa aloittaa puhdistava vaihe mieltä rauhoittaen joogaamalla ja tekemällä kevyempiä harjoituksia alkuun. Kiitos!”

 

Miten puhdistava viikko toimii?

Puhdistavalla viikolla syödään päivien 1-3 aikana nestemäisiä, ravinnerikkaita aterioita, jotka buustaavat kehon toimintoja ja tasapainottavat solujen nestetasapainoa, jonka ansiosta muun muassa aineenvaihdunta vilkastuu ja kertyneet kuona-aineet lähtevät liikkeelle. Tämän lisäksi myös turhat nesteet ja turvotus poistuu ja monen osallistujan paino putoaakin ensimmäisen viikon aikana 2-4 kiloa. Moni on myös sanonut, että housut sujahtavat mukavammin päälle, vatsa toimii ja olo on energinen. Tämä johtuen juurikin siitä, että kehoa ravitaan ravinnerikkaalla ruoalla ja se alkaa toimimaan ja puhdistumaan.

Päivien 4-7 aikana mukaan tulee jo kiinteitä aterioita, jolloin haastavin vaihe on takana.  

 

Miltä puhdistava vaihe tuntuu?

Puhdistava viikko tuntuu jokaisesta osallistujasta eriltä ihan sen vuoksi, että meistä jokainen on oma yksilönsä. Yksi kertoo, että olo on energinen ja hyvä ja toinen voi kertoa voivansa huonosti. Tässä kohtaa kannattaa kuitenkin muistaa, että kehossa tapahtuu puhdistavan vaiheen aikana niin paljon ja huonon olotilan takana on oikeasti positiivinen asia. Kehon tilanne rauhoittuu, suolisto puhdistuu, turvotus helpottaa ja olo kevenee.

Puhdistavan vaiheen kolme ensimmäistä päivää ovat valmennuksessa haastavimmat ja samalla parhaat, koska silloin kehossa tapahtuu eniten.

 

Kenelle puhdistava viikko sopii?

Puhdistava viikko sopii perusterveelle henkilölle, joka haluaa saada muutosta aikaan ja nopeasti. Puhdistava viikko antaa todella tehokkaan alkusysäyksen, vaikuttaa omaan hyvinvointiin ja sen ansiosta energiatasoja saa nostettua sekä oloa virkistettyä päivien avulla.

Puhdistava viikko onkin tämän vuoksi loistava tapa siirtyä kohti rasvanpolttoa ja terveellisiä elämätapoja, koska sen avulla saa niin sanotusti uuden alun. Sillä jätetään taakse vanhat tavat, puhdistetaan kehoa ja ollaan valmiina ottamaan uusi ja terveellinen ruokavalio vastaan ja sitä keho saakin valmennuksen lopuilla kolmella viikolla, jossa jaamme osallistujille joka viikko uudet reseptit, joita hyödyntää valmennuksen aikana ja sen jälkeen.

 

Hetkellinen pikadieetti? Ei, ei ole kyse vain pikadieetistä, vaan elämäntapojen muuttamisesta!

Vaikka valmennus saattaa alkuun kuulostaa hetkelliseltä dieetiltä, siitä ei ole kyse, vaan tarkoituksena on ottaa tehokas startti ja opetella sen jälkeen uusia terveellisiä elämäntapoja. Meistä ei kumpikaan, minä tai Elina uskota hetkellisiin ihmeisiin ja tämän vuoksi valmennuksessamme ei olekaan kyse hetken ihmedieetistä, vaan elämäntapamuutoksesta. On myös aina hyvä miettiä valmennuskokonaisuutta valitessa, voiko tämän valmennuksen oppeja noudattaa vain hetken vai pitkän aikaa. Me haluamme antaa valmennuksessa sellaiset opit ja ohjeet, joita voi noudattaa jatkossakin. Hyvin monet osallistujat haluavatkin esimerkiksi uusia raikastavan puhdistavan viikon aina tarpeen mukaan yhdestä kerrasta muutamaan kertaan vuodessa, tai useammin, silloin kun keho ja olo sitä vaatii.

 

Tätä mieltä osallistujat olivat valmennuksesta

Lue alta osallistujien kommentteja ja tuloksia. Puhdistu ja hoikistu-verkkovalmennukseen on osallistunut tämän vuoden 2018 aikana jo yli 300 ihmistä ja toivottavasti sinä olet mukana seuraavassa syksyn valmennusrymässä.

”Mun pömppömaha on kadonnut tai ainakin pienentynyt huomattavasti”

”Täytyy sanoa että tämä on paras valmennus ikinä mihin olen osallistunut. Erittäin motivoivaa tuo detox tuossa alkupäivinä kun paino lähti reippaaseen laskuun heti”

”-3,5kg ekan viikon aikana. Fiilis muutenkin hyvä. Energiaa on ja motivaatio huipussa!”

”-3,5kg ja senttejä sieltä täältä. Väsymyskin on poissa. Tästä on hyvä jatkaa!””Kaikki vaatteet on löysiä ja energiaa on ihan älyttömästi!”

”Tämä on mitä mainioin ponnahduslauta keveämpään, terveellisempään ja energisempään elämään.”

 

Kiinnostuitko valmennuksesta?

Käy tutustumassa Puhdistu & hoikistu -valmennukseen kattavammin ja ilmoittaudu mukaan! Voit myös halutessasi lähettää meille kysymyksiä koskien valmennusta osoitteeseen info@newbeginning.fi tai voit ottaa meihin yhteyttä Facebookin avulla. Löydät Facebook-tilimme klikkaamalla tätä linkkiä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja autamme sinua parhaamme mukaan. 🙂

 

Terkuin,

Elina & Merita

NewBeginning valmentajat