Puolen vuoden kuluttua elämäsi voi olla täysin erilaista!

Puoli vuotta eli kuusi kuukautta tai jos ollaan vielä tarkempia 26 viikkoa, 182 päivää tai 4368 tuntia. 😉

Jos mietit elämääsi puolen vuoden päähän, millaista haluat sen silloin olevan? Haluatko, että elämäsi on samanlaista kuin nyt? Vai haluaisitko muuttaa siinä jotain? Haluaisitko kenties näyttää erilaiselta tai voida toisin? Haluaisitko olla onnellisempi ja energisempi tai haluaisitko tuntea olosi enemmän tasapainoiseksi?

Jos elämässäsi on tällä hetkellä kaikki suhteellisen hyvin ja viihdyt omassa kehossasi, olen todella iloinen puolestasi! Olet tilanteessa, jossa moni haluaisi olla, hienoa sinä! Jos taas olet jo pidemmän aikaa halunnut tehdä muutosta elämässäsi, silloin suosittelen jatkamaan tämän kirjoituksen lukemista, koska se voi antaa sinulle jotain.

 

Muutos on AINA mahdollinen!

Tiesitkö että sinulla on täysi valta päättää millaista elämäsi tulee olemaan puolen vuoden kuluttua. Sinulla on täysi valta käsissäsi muuttaa elämääsi suurestikin, jos vain annat itsellesi siihen mahdollisuuden. Pystyt muuttamaan ulkoista olemustasi, mieltäsi tai vaikka taloudellista tilannettasi, jos vain haluat niin. Pystyt puolessa vuodessa tekemään todella suuria muutoksia, joiden avulla elämäsi on hyvin eri pisteessä kuin se on nyt, mieti 4368 tunnissa.

 

Miten se on mahdollista?

Voin sanoa, että sormia napsauttamalla se ei aivan tapahdu, mutta panostamalla siihen joka päivät, onnistut kyllä ihan varmasti!

Itseäni välillä hieman syö se, että ihmiset haluavat saada elämäänsä muutosta, mutta kun heiltä kysellään enemmän asiasta, käy ilmi, etteivät he ole valmiita antamaan haluamansa eteen juuri mitään. He vain odottavat pikavoittoa ja sitä, että haluttu asia putoaa silmien eteen. Hyvä esimerkki on painonpudotus. Ihannevartalo halutaan saada itselle, mutta sen hankkimiseen ei haluta nähdä vaivaa, vaan sen sijaan turvaudutaan pillereihin ja erilaisiin ihmelaitteisiin, jotka eivät ratkaise ongelmaa. Vähän sama kuin käydään viikoittain laittamassa rivi lottoa ja odotetaan yllätysvoittoa, joka mullistaisi elämän.

Itse olen myös kuulunut tähän kastiin aiemmin. Runsas kymmenen vuotta sitten kokeilin kaiken maailman pikadieetit siinä toivossa, että pääsisin kiloista eroon mahdollisimman nopeasti. Niinpä minä soudin ja huopasin edes takaisin kilojeni kanssa useamman vuoden. Tartuin aina uuteen hittituotteeseen, olin innoissani ja sen jälkeen koko juttu floppasi. Jos pääsin parista kilosta eroon, tulivat ne lisäkilojen kanssa takaisin. Tilanne oli aika masentava ja lannistava.

Lopulta ymmärsin, että oikeasti saavuttaakseni pysyvän muutoksen, mun on tehtävä töitä sen eteen, jotta voin saada haluamani. Ymmärsin, että mun on muututtava, jotta voin saavuttaa muutoksen. Siinä kohtaa se lamppu taisi syttyä ensimmäisen kerran ja ymmärsin koko pointin -> Pysyvä muutos vaatii pysyviä muutoksia. Hetkelliset keinot tuovat vain hetkellisiä tuloksia.

 

Jos haluat jotain, tee sen eteen töitä ja mitä enemmän teet töitä, sen varmemmin saat haluamasi.

Jos siis haluat ihan oikeasti olla ensikesänä hyvässä kunnossa, kovassa rantakondiksessa ja näyttää hyvältä ja mikä tärkeintä tuntea olosi sisäisesti hyväksi, ole valmis antamaan haluamasi eteen niin paljon kuin se vaatii. Ole valmis muuttumaan. Aseta muutoksen teko ykkösasiaksi ja tee joka päivä töitä haluamasi eteen. Jos teet näin, puolen vuoden kuluttua sun elämä on ihan erilaista.

Elämässä lähes kaikki on mahdollista, jos vain jaksaa nähdä asioiden eteen vaivaa. Pikavoittoja tai ihmeitä harvoin tapahtuu, vaan kaikki hyvät asiat ovat uurastuksen ja kovan työn takana. Kun olet tehnyt oikeasti kovasti töitä hyvän kunnon tai sen eteen, että olet saanut karistettua vaikka 10 kiloa painostasi, koet todella suurta tyytyväisyyttä itseäsi kohtaan. Koet, että kova työ on nyt palkittu ja sen vuoksi haluat myös varmistaa, että toimit jatkossa niin, ettei työ mene hukkaan.

Ja tässä kohtaa pitää sanoa, että tärkeintä ei ole aina se määränpäähän pääseminen, vaan suurin oppi tapahtuu matkalla. Opit matkalla uusia asioita, joiden avulla käsityksesi monia asioita kohtaan muuttuu. Opit ravinnosta ja liikunnasta uutta tietoa, jonka avulla mietit asioita erilaisesti. Opit itsestäsi uusia asioita ja mikä tärkeintä, opit ymmärtämään itseäsi paremmin, jolloin olet taas askeleen edempänä. Tässä kohtaa voikin sanoa, että kliseinen ”tärkeintä on matka, ei määränpää” sanonta pitää täysin paikkansa!

Jos tämä koko matka jäisi väliin ja voisit pikakeinolla saavuttaa haluamasi, et oppisi näitä tärkeitä asioita, jotka mahdollistavat pysyvän muutoksen. Jos et usko minua, mieti vaikka seuraavaa:

Mitä jos huomenna aamulla heräisit ja sinulla olisi unelmavartalosi? Voisitko ylläpitää sitä helposti niillä tavoilla, joita nyt päivittäin toistat? Mitä unelmavartalollesi tapahtuisi, jos jatkaisit samoilla elämäntavoilla, kuin elät nyt? Olisitko vielä puolen vuoden tai vuoden kuluttua samassa kunnossa? Vai olisiko unelmavartalosi alkanut muistuttaa taas samaa kuin vartalosi oli aiemmin?

Mikäli haluaisit pitää unelmavartalosi, se tarkoittaisi tapojen pysyvää muutosta. Kyllä, muutos on avain kaikkeen.

Jos nyt mietit, että ihminen ei voi muuttua, olet väärässä. Ihminen muuttuu koko ajan. Sinä muutut, kun luet kirjan, sinä muutut, kun koet iloja ja suruja. Sinä muutut, kun rakastut, sinä muutut, kun koet pettymyksiä. Me muutumme ajan myötä jatkuvasti ja sillä, millä täytämme päivämme, pystymme vaikuttamaan siihen, millaisia olemme nyt ja tulevaisuudessa.

Hyvänä vinkkinä voinkin sanoa, että lopeta pikavoittojen odottaminen ja laita haisemaan! Tee asioita, joiden kautta voit vaikuttaa tuloksiisi ja ota vastuu omiin käsiisi. Juuri niin saat tehtyä unelmista totta!

 

Puolessa vuodessa elämäsi voi muuttua täysin!

Jos nyt lopetat pikavoiton odottamista ja ryhdyt hommiin, pystyt muuttamaan elämääsi suuresti puolessa vuodessa, jonka ansiosta olet puolen vuoden kuluttua hoikempi, tasapainoisempi, onnellisempi, terveempi ja hyvinvoivempi, jos vain tahdot niin tai jos sanotaan suoraan, pelkkä tahto ei riitä, vaan sinun tulee toimia oikein ja tehdä töitä haluamasi eteen.

Vaikka puoli vuotta kuulostaa pitkältä ajalta, ei se sitä lopulta ole. Jos ajattelet, ettet millään malta odottaa puolta vuotta, että pääset tavoitteeseesi ja voisit voida paremmin ja näyttää erilaiselta, kerron sinulle nyt totuuden. Aika kuluu kuitenkin. Luit oikein, aika kuluu kuitenkin. Tämä tarkoittaa, että teitpä hyvinvointisi eteen töitä tai et, aika kuluu silti ja tuo puoli vuotta kuluu elämästäsi ja jossain kohtaa huomaat, että oho, puoli vuotta on mennyt.

Uskon, että haluat puolen vuoden kuluttua olla siinä pisteessä, että sanot itsellesi Jes! Olenpa päässyt pitkälle, kuin että mietit; olen samassa pisteessä kuin puoli vuotta sitten.

Mitäpä jos käyttäisit aikasi nyt niin, että elämäsi voisi olla oikeasti erilaista puolen vuoden kuluttua? Mitä jos lähtisit pienin askelin panostamaan itseesi joka päivä? Sinun ei tarvitse tehdä valtavia muutoksia, vaan voit tehdä ihan pieniäkin, koska tiedätkö mitä, jos joka päivä teet pieniä muutoksia ja panostuksia, nuo pienet panostukset tuottavat hyvää tulosta puolessa vuodessa eli 182 päivässä tai jos tarkemmin sanotaan, 4368 tunnissa.

Älä siis tuhlaa aikaasi miettimällä helpointa keinoa, vaan ryhdy hommiin! Varmista, että puolen vuoden kuluttua sinä voit hyvin, sinä olet onnellinen kehossasi ja tunnet olosi hyvinvoivaksi ja kaikki tämä sen vuoksi, että teit kovasti töitä!

<3