Mikä on uusimman Fitin paras juttu? Äänestä ja voit voittaa

Mikä juttu numerossa 10/2018 kiinnosti eniten? Mikä juuri siinä jutussa sykähdytti? Kerro mietteesi lehden parhaasta jutusta 1.1.2019 mennessä, ja voit voittaa Nespresson Vertuoplus-kahvikoneen ja kapselit.

Vertuoplus-kahvikoneella voi valmistaa viittä eri kahvikuppiakokoa. Kahvikoneen ja kapseleiden arvo yhteensä on 267 e.

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka voittona on 249 e arvoinen Nespresson Vertuoplus-kahvikone ja 30 kappaletta kahvikapseleita (kapseleiden arvo 17,50 e). Arvonta suoritetaan 2.1.2019 ja siihen osallistuvat kaikki 1.1.2019 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130.