Mikä innosti, mikä ei? Anna palautetta ja voit voittaa!

Mitä mieltä olit uusimmasta Fitistä? Mistä tykkäsit ja mistä et? Entä mistä haluaisit lukea seuraavaksi?

Anna ideoita ja palautetta lehdestä, niin voit voittaa Figurel CLA 80 + kromi -kapseleita ja Magnesia Marine -tabletteja. Setin arvo on yhteensä 40 e. Arvontaan osallistuvat kaikki 1.1.2019 mennessä saapuneet palautteet.

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka voittona on Figurel CLA 80 + kromi-kapseleita ja Magnesia Marine -tabletteja. Paketin arvo yhteensä on 40 euroa. Arvonta suoritetaan 2.1.2019 ja siihen osallistuvat kaikki 1.1.2019 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130.