Mikä kiinnostaa, mikä ei? Anna palautetta Fitistä ja voit voittaa!

Mitä mieltä olit uusimmasta Fitistä? Mistä tykkäsit, mikä ei innostanut? Entä mistä haluaisit lukea seuraavaksi?

Anna ideoita ja palautetta lehdestä, niin voit voittaa Wildan CHA -vedenkeittimen, jossa lämpötilan voi valita teelaadun mukaan. Palkinnon arvo on 149 e. Arvontaan osallistuvat kaikki 24.10. mennessä saapuneet palautteet.

 

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka palkintona 149 euron arvoinen Wilfan vedenkeitin. Arvonta suoritetaan 25.10.2018 ja siihen osallistuvat kaikki 24.10.2018 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilaamista. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Oy:n lehdissä tai internetsivuilla. Toimitus voi muokata tekstiä ja julkaista palautteen nimettömänä palautesivulla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Oy. Fokus Media Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojesi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä Fokus Media Finland Oy:n asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai 020 7354 130.