Mikä oli uusimman Fitin paras juttu? Äänestä, voit voittaa palkinnon

Mikä juttu numerossa 8/2018 sykähdytti ja miksi? Kerro mietteesi lehden parhaasta jutusta 24.10. mennessä, niin voit voittaa Sennheiserin kuulokkeet.

Sennheiser Momentum Free ovat premium-luokan bluetooth-kuulokkeet, jotka tarjoavat korkealaatuista äänentoistoa kompaktissa ja tyylikäässä paketissa. Kuulokkeiden arvo on 199 e.

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka palkintona 199 euron arvoiset Sennheiser-kuulokkeet. Arvonta suoritetaan 25.10.2018 ja siihen osallistuvat kaikki 24.10.2018 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilaamista. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Oy:n lehdissä tai internetsivuilla. Toimitus voi muokata tekstiä ja julkaista palautteen nimettömänä palautesivulla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Oy. Fokus Media Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojesi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä Fokus Media Finland Oy:n asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai 020 7354 130.